Zero Gravity - Gravity Room

A nyíregyházi Mystical Plants zenekar körül mindig történik valami. Az idén nyáron megjelent Positivity EP-jük és a címadó számhoz készült látványos videó klip, készülő új nagylemezük kiadása között szakítottak időt egy side projektre, amivel olyan jól haladtak, hogy pikk-pakk össze is raktak egy remek albumot.

A Zero Gravity névre keresztelt formáció koktéljában funk, bossa, hip-hop, downtempo, blues és jazz oldódik figyelemreméltó módon. A változatos és igen aprólékosan kimunkált zenei alapokat Balázs Béla, Nagy Péter, Munkácsi István és Rátkai Róbert hozták össze, a hiperlaza éneket pedig Bryant Goodman tette hozzá. Néhány számban vendégrepperek (Middlesz, Eddie, Floww & Les), máshol háttérvokalisták (Kindrusz Emese, Újvári Péter), és további zenészek (Dévényi Zoltán és Barbinek Gábor) segítenek be.

A 63 perces anyag bővelkedik nagyszerű pillanatokban, de a pörgős bossa nyitószám a „Come On In”, a rádióbarát hip-hop „Da Ghetto” és a jazzy-downtempo „Who Killed The Dinosaurs?” ezek közül is kiemelkedik.

Cat.No.: 
MNDG026

VÁSÁRLÁS