Various Artists - Fekete Leves (OST)

A sokmilliós póker adósságba keveredett DJ tippet kap, hogy mászhat ki a zűrből: “csak” egy páncélautót kell megszerezni. Az akcióhoz az éppen diliházban pihenő haverját és annak ápolt barátait szervezi be. A bolondkommandó meglepő profizmussal csinálja meg a nagy balhét. A 300 milliós zsákmány örömére óriási bulit rendeznek. Csajok, drog, rock'n'roll, mostantól övék a világ! De jön a fekete leves, kiderül, komoly gondban vannak. A maffia rettegett főnökét rabolták ki, aki nem a rendőrségre szokott rohangálni, ha bántják. Most is saját hatáskörben indít bosszúhadjáratot. A filmben Az alvilági és a politikusi körök némiképp összeérnek, valamint korrupt rendőrökben sincs hiány. Esély a menekülésre szinte nem is létezik… Vagy mégis?

A filmben számos ismert hazai előadó szerzeménye csendül fel a jelenetek alatt. A Neo az egyik régi klasszikusát, a Ranbo 13-at keverte újra, a Mississippi Big Beat zenekar három electro-blues szerzeménnyel járult hozzá a hangulat fokozásához, míg a tavalyi év egyik nagy slágere, a Péterfy Bori közreműködésével készült Hajnal DJ SuperStereo-tól a film végén csendül fel. Természetesen ezen kívül még rengeteg jó zene hallható a filmhez készült válogatás lemezen olyan szerzőktől és előadóktól, mint a Balkan Fanatik, a We Plants Are Happy Plants, Modul aka Mango, a Vono Box, vagy éppen Feaky D, aki történetesen a film egyik főszereplője. A digitális formátum mellett limitált példányszámú CD is megjelent, amelyen két exkluzív szám is szerepel. Az egyik a Mystery Gang Bajnokság című szerzeménye, a másik pedig az Anima Sound System-től az idő közben slágerré vált Crossroads, most először került ezüst korongra.

Cat.No.: 
MANACD-3

VÁSÁRLÁS

CD rendelés

A limitált digipak CD ára 2.700 Forint postaköltséggel együtt.
Az e-mail címet a Mana Mana Music Kft. kizárólag kapcsolattartásra és a megrendelés visszaigazolására használja fel. A fizetés PAYPAL-on vagy banki átutalással történhet, amelynek részleteit a visszaigazoló e-mailben küldjük meg.
CAPTCHA
A kérdés megválaszolásával tudjuk meg, hogy valódi ember vagy, vagy csak webbot.
2 + 6 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.