Ordiman - Yellow EP

Ordiman hosszú évek óta jelen van a magyar éjszakai életben. DJ-ként számtalan helyen zenélt már, jelenleg is rendszeresen fellép olyan klubokban, mint az A38 Hajó, az Akvárium Klub, az Instant, vagy az Orfeum. Szettjeiben sokféle stílust érint a ghetto-swing-től, a balkan beats-en keresztül az electro-ig.

A DJ-zés mellett saját zenéket is készít. Nemrég debütált a Maszkurával közös Step Bistro projektje, most pedig az utóbbi években legyártott remixei jönnek négy kislemezre bontva.

A sorozat első darabja a négy remixet tartalmazó „Yellow EP” komoly felütés. Elsőként Judie Jay szólólemezének egyik legszebb dalát a „Gone”-t hallhatjuk rádióbarát, electro swing köntösben. Ezt követi a hasonló hangszerelésű, de már a táncparketten is jól működő „Szerelemhez nem kell szépség” Farkas Gábor Gabriel és Psota Irén nagyszerű előadásában. A „Crossroads” című Anima Sound System sláger electro-pop változata megmutatja, hogy Ordiman ebben a világban is otthon van. A német electro swing színtér egyik legjobb és legőrültebb bandája, a Dirty Honkers is képviselteti magát a kiadványon, tőlük a „Music Is All Around” hallható egyszerre popos és glitches verzióban.

Cat.No.: 
MNDG015

VÁSÁRLÁS