Noir York - The Golden Age Of Radio EP

A Noir York művésznév egy budapesti producert, Erdmann Áront takarja. A zenélést egy évtizede kezdte és több hangszeren is tanult, mint pl. bundnélküli basszusgitár és altszaxofon. Idővel az elektronikus zenék felé fordult, majd kitanulta a zenekészítés alapjait, a keverést és maszterelést. Eleinte ambient stílusban alkotott, majd éles váltással jött az industrial, ezután a drum and bass, és a glitch. Az electro swing 2013-ban érte őt utol és Parov Stelar, valamint G-Swing nyomdokain haladva próbálja meg kitaposni saját útját.

Megközelítőleg egy évszázados jazz számokból ihletet merítve a swing-éra hangulatával átitatva alakította ki gyors ütemű, nyers és erőteljes hangzású zenei világát, melyet előszeretettel nevez nu-charlestonnak.

A The Golden Age Of Radio EP mind az 5 száma lüktető ritmusokkal készteti táncra a hallgatót. A gondosan összeválogatott minták mellett korabeli, 1920-as és 30-as évekből származó reklámokból felhasznált szöveges betétek is hozzájárulnak a lemez noir hangulatához. Garantáltan táncra ösztönzi a hallgatóságát!

Egy jó tanács: Vigyázat, az electro swing még soha nem volt ilyen kőkemény! 

Cat.No.: 
MNDG005

VÁSÁRLÁS