Hypernomad - Pabadapop

Hypernomad az a fajta világzenei producer, aki örömmel ugrik fejest a legkülönbözőbb népek muzsikáiba, akár afrikaiak, ázsiaiak, vagy kelet-európaiak. Varázsüstjében ezeket elegyíti elektronikával és kever ki olyat, ami korábban még sosem volt. A végeredmény szinte mindig hipnotikus, gyakran kísérleti és kiszámíthatatlan. Így volt ez már 2011-es Hyperistan Dayo című bemutatkozó albumán, amivel a Folkbeats tehetségkutató különdíját nyerte el, a másoknak készített remixei esetében (Erik Sumo, Úzgin Űver), és így van a most megjelenő új anyagon is, amit már a Los Angeles-i Akadémia Music Awards is díjazott „Best Song – Blues / Electronica” kategóriában.

Hypernomad is a very strange phenomenon of the music scene. If he is coming out with anything, always has got the usual opinion: "like nothing we' ve ever heard before" (Akademia Music Awards, L.A., US)

Az elismerésen felül számos külföldi rádióállomás már a megjelenés előtt rotációban játssza a Happysong c. szerzeményt, bizonyítva, hogy a szokatlan hangzású, de igényes muzsikára is van igény.

Cat.No.: 
MNDG016

VÁSÁRLÁS