Dubcity Fanatikz - Aerodynamics

Az Anima Sound System két dalszerzője Prieger Zsolt és Németh Gergely 2002-ben egy izgalmas projekttel, a Dubcity Fanatikz-zel jelentkezett. A dub már az Anima korábbi lemezeinek is fontos építőkockája volt, de ezen az albumon központi szerepet kapott a korongon még hallható hip-hop és jazz mellett.

A közreműködők sora is illusztris, Németh Juci, MC Phreek és Sub Bass Monster váltja egymást a mikrofonnál, míg Grencsó István fuvolával és szaxofonnal, Hárs Viktor nagybőgővel, Csigó Tamás pedig gitárral támad.

Az Aerodynamics 2002-ben a Bahia kiadásában jelent meg először, most a lemez digitáis újrakiadásának kapcsán kerülnek értékesítésre a megmaradt és nemrégiben előkerült CD-k is. A digi verzió ráadásként két új remix-szel lett megtoldva. Az egyiken a Worldstylers duó húzott még egy dub réteget a „Livin’ In A Dubcity”-re némi latinos moombahtonnal fűszerezve, a „Bradaz and Sistazt” pedig DJ Ozon értelmezte újra Sema4 alteregója alatt, egy acidjazzsteppaminimalslowhouse monstrumot alkotva.

 

Cat.No.: 
MNDG011

VÁSÁRLÁS