Dj SuperStereo - Gusto EP

DJ SuperStereo 10 évesen dobosként kezdte zenei karrierjét, méghozzá a házuk melléképületében.
A dobolás azóta is élete szerves részét képezi, jelenleg hazánk egyik legmenőbb zenekarának a Péterfy Bori & Love Band-nek tagságát erősíti, mint dobos és ütőhangszeres.

2008-ban úgy döntött dj-ként és producerként is kipróbálja magát. Akkoriban a tradicionális folk- és cigányzenék és a vidéki élet inspirálta. Ezek a hatások arra ösztönözték, hogy remixeiben, saját számaiban és dj szettjeiben is a tradicionális és az elektronikus zenék (főképp a house) keverékét hozza létre.

Zenéit gyakran játsszák olyan nemzetközi előadók is, mint a Shazalakazoo, DJ Click, Gaetano Fabri, vagy DJ Tagada. Egyaránt remixelt itthonra (Péterfy Bori & Love Band, Úzgin Űver, Amorf Lovagok) és külföldre (Boban & Marko Markovic Orkestar, Jaune Toujours, DJ Delay).

Idén a saját zenéinek megjelentetésében is nagyot lépett előre. Nyár elején jött ki egy két számos Zouk Bass maxija a neves Generation Bass netes kiadónál. A nyár vége felé azonban már a Péterfy Bori által énekelt "Hajnal" című dalát játszották rogyásig a hazai rádiók.

Most pedig itt van a "Gusto EP"!

A "Gusto" egy elegáns balearic house szerzemény, pergő ütősökkel, kacér szintikkel és harmonikaszóval. A "Pestoh" ott folytatja az utaztatásunkat, ahol a "Gusto" elkezdte: ez is egy kellemes, könnyed hangulatú house, ezúttal citerával. A "Flute Amore"-ban a fuvolák, a trap és a chill out kombinációjának lehetünk fültanúi. Szokatlan, de működik! Végül a "Gusto" Savages Y Suefo remixe következik, ami tört ütemekkel és latin ütősökkel fűszerezi az eredetit. Kétségtelen, hogy a kislemez dalai egyaránt jól érvényesülnek mind a táncparketten, mind lazításhoz. Guszta!

Cat.No.: 
MNDG003

VÁSÁRLÁS