Adventures With... The Worldstylers

A budapesti Savages y Suefo duó idén egy remix gyűjteménnyel és egy új maxival jelentkezik a hannoveri Agogo Records-nál, de még ezeket megelőzően saját kiadójuknál, a Mana Mana-nál is kihoznak egy albumot The Worldstylers alteregójuk alatt.

Ez a projekt két olyan dallal indult 2013-ban, amelyek hangzásban és stílusban némileg kilógtak a Savages y Suefo világából, viszont komoly érdeklődés mutatkozott irántuk több kiadó irányából. Végül a görög Timewarp-nál jelent meg a bemutatkozó „The Blues Boutique EP”, rajta két eredeti számmal és remixekkel Ordiman, a Timewarp Inc, és Niles Philips műhelyéből.

Még ugyanebben az évben kijött a Kosher Beat EP, a hazai MustBeat Records-nál, szintén két dallal és azok Qdup és Quincy Jointz remixeivel.

2014-ben jó néhány válogatás következett, melyek közül a legfontosabb az angol Freshly Squeezed kiadó Electro Blues vol.2 lemezén való szereplés volt olyanok társaságában, mint Etta James, a Swing Republic, vagy a Bobby C Sound TV.

Az Adventures With… The Worldstylers című korong az electro blues, house, hip-hop, és világzene keverékéből épül fel javarészt. A lemeznyitó számban az angol Professor Elemental MC-zik és énekével a brazil MC Gi erősíti a mezőnyt, de a hazai hangok sem maradnak le az albumról. Bem dorombjátékával, Elliot szájharmonikájával, DJ Clairvo pedig produceri munkájával színesíti a CD-n és digitális formátumban is elérhető anyagot. A CD változat 4 bonus remixet is tartalmaz Niles Philips, Qdup, Ordiman és Fallgrapp előadásában.

Cat.No.: 
MNWS001/MANACD-7

VÁSÁRLÁS