Vono Box

A Vono Box egy budapesti downtempo / lounge projekt volt, Nafta, Suefo és Parizs részvételével. A csapat fő szerzője Jakab Zsolt, azaz Nafta az ezredforduló környékén indította útjára a Vono Box-ot. Olyan bandák voltak rájuk hatással kezdetben, mint a Death In Vegas, a Karminsky Experience, a Portishead, Beck, DJ Food, a Tipsy, vagy az I Monster.

A Vono Box remixerként is elég termékeny volt. Olyan zenekarok / producerek dalait gondolták újra, mint Erik Sumo (Pulver Records), [dunkelbunt] (Chat Chapeu), Flevans (Tru Thoughts), Eastenders (Poets Club), az Orient Expressions (Poets Club), Dusty (Jazz&Milk), Jon Kennedy (Organik), vagy a hazai mezőnyből a PASO, a Korai Öröm, vagy a Nemjuci.

2012-ben a világnak nem, de a bandának vége lett, azonban nem kell aggódni a srácok több különböző formációban folytatják a zenélést. Naftával Bill Flexible, Incredible Vocoder Band, és Lejka nevek alatt futhatunk össze. Suefo az alábbiak tagja: Savages y Suefo, The Worldstylers, Sannan. Parizs pedig évek óta Budapest egyik legjobb koncerthelyszínének az A38 Hajónak a hangmérnöke.

Cat.No.: 
MNDG004