DJ SuperStereo

DJ SuperStereo 10 évesen dobosként kezdte zenei karrierjét, méghozzá a házuk melléképületében.
A dobolás azóta is élete szerves részét képezi, jelenleg hazánk egyik legmenőbb zenekarának a Péterfy Bori & Love Band-nek tagságát erősíti, mint dobos és ütőhangszeres.

2008-ban úgy döntött dj-ként és producerként is kipróbálja magát. Akkoriban a tradicionális folk- és cigányzenék és a vidéki élet inspirálta. Ezek a hatások arra ösztönözték, hogy remixeiben, saját számaiban és dj szettjeiben is a tradicionális és az elektronikus zenék (főképp a house) keverékét hozza létre.

Zenéit gyakran játsszák olyan nemzetközi előadók is, mint a Shazalakazoo, DJ Click, Gaetano Fabri, vagy DJ Tagada. Egyaránt remixelt itthonra (Péterfy Bori & Love Band, Úzgin Űver, Amorf Lovagok) és külföldre (Boban & Marko Markovic Orkestar, Jaune Toujours, DJ Delay).

Idén a saját zenéinek megjelentetésében is nagyot lépett előre. Nyár elején jött ki egy két számos Zouk Bass maxija a neves Generation Bass netes kiadónál. A nyár vége felé azonban már a Péterfy Bori által énekelt "Hajnal" című dalát játszották rogyásig a hazai rádiók.