Kis csapatunk 2001 óta készíti heti rendszerességgel jelentkező műsorát a Tilos Rádió kötelékében. Az első másfél évben Sabada, majd 2003 elejétől Mana Mana néven fut a rádió show és a vele párhuzamosan szervezett bulisorozat.
Olyan helyeken volt rezidenciánk, mint a West-Balkan, az Instant, vagy a Mika Tivadar Mulató. Műsor- és partyszervezési elveink nem sokat változtak a kezdetek óta, hiába telt el közben egy évtized. Hiszünk az eklektikában, a változatosságban, szeretjük a jazzt, a világzenéket és az elektronikát is. Szívesen visszanyúlunk száz évet egy jó szvingért, de azért a jelenben élünk.
A zenéket nem csak lejátszani, hanem készíteni is szeretjük. Az eltelt évtized alatt a Mana Mana csapatának kemény magja számos hazai és nemzetközi kiadványon szerepelt saját szerzeményeivel, így logikus lépésnek tűnt, hogy saját kiadót hozzunk létre. 2012-ben elindítottuk kiadónkat, a Mana Mana Records-ot.
Kiadónk fő célkitűzése, hogy megismertesse az általunk is érdekesnek, igényesnek tartott hazai szerzők, producerek, zenekarok műveit a nagyvilággal is. Kiadványaink megtalálhatóak az összes fontosabb külföldi zeneáruház oldalain, úgy mint: junodownload, Beatport, iTunes, Spotify, stb...