DJ Pozor - Ayaaa! EP

Molnár Dávid, azaz DJ Pozor egy atomcsapással felérő remix EP-vel tér vissza a Mana Mana Records-hoz!

Az elektronikus világzene vidékén garazdálkodó producer és dj az eddigi globál alapanyagot most hazaira cserélte. Összeszedte a környék legrosszarcúbb figuráit, akik az utóbbi időben tettek le az asztalra markáns zenei statement-eket. Legyen szó masszív hajnali afterbulis italozásról, vagy trükkös gádzsókról a bálban, netán az egész kibeb***ott kétezertízes évekről, a téma őszinte, önkritikus és kontrasztos, egyszóval AYAAA!

01 - Csángálló - Elindultak a cigányok / Balkan Drum & Bass Remix

Mondhatnánk, hogy a balkanbeatben már nincs új a nap alatt, csakhogy Pozor mester egy olyan nótát választott alapanyagul, ahol a hangulat a hungarobúsulós-síróstól jut el a dobjunkelmindent-koccintunkig, a tradicionális népzenei vonalon egyre elismertebb Csángálló zenekar istállójából. Fafúvós balkáni, sőt klezmeres világ találkozik klasszik rotyogós dnb-vel és raggázó mc-vel, hogy egyesülve rúgják ki a ház oldalát. Menni fog!

02 - PASO & Riger János - Részeg / Drum & Bass Ska Remix

A tavalyi klipszemlét nyert Részeg-ben kelet-európai rudeboyok és rudegirl-ök tartanak külvárosi idegenvezetést hajnal felé, igen szomjasan. Az eredeti ütem majd’ 20 bpm-mel, 172-re gyorsult, Riger János karakteres hangjából sampler synth drop lett, míg Krsa lefelezős trap beat-re osztja le a lapokat. Lendület, csapatmunka, váratlan törések - vigyázat, robbanékony elegy!

03 - Slow Village - 2000tizenvalahány / Reggaeton Hiphop Remix

True repperek trap-es, twerk-ös környezetben sem vesznek el, sőt, fülledt trópusi reggaeton beat-eken nyugszik a magyar valóság. A Bálint, a Dénes, a Norbert és a Mihály félig-tört felütős ritmusokra mondja meg a tutit, hogy aztán teret engedjenek a faék-egyszerűséggel taroló dropnak. Egy valamit nem fognak tudni hova tenni az Antillákon: vajon milyen holdbéli nyelv ez…?

Még zenék, mixek, video-k DJ Pozortól:

http://www.soundcloud.com/djpozor
https://www.youtube.com/user/djpozor/videos
http://www.facebook.com/djpozor

http://www.mixcloud.com/david-pozor-molnar/

Cat.No.: 
MNDG034

VÁSÁRLÁS